نحوه استفاده صحیح چاقو

یکی از لازمه های هر آشپزخانه ای چاقو است که در تمام آشپزی ها مورد نیاز است. در درس امروز مهارت های استفاده از

ادامه

طریقه گرفتن تلخی آب لیموی تازه

دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هست و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود و دیگر خانم ها

ادامه

ظروف استیل و مزایای استفاده از آنها

استفاده از ظروف استیل، کار تازه کارها را راحت کرده است   هر آشپز یا اهل دلی که عاشق پلوهای سنتی یا پنیرهای ایتالیایی

ادامه

مرغ با چه وزنی بخریم سالم تر و بهتر است؟

نزدیک ماه محرم است و بازار پختن نذری ها داغ است اما افرادی که نذری می پزند باید حواسشان به مواد غذایی که میخرند

ادامه

برای رفع چروک لباس در نبود اتو چه کنیم

  روش‌های مختلفی برای صاف کردن لباس‌ها در مسافرت وجود دارد بدون اینکه نیازی به اتو باشد   روش‌های مختلفی برای صاف کردن لباس‌ها

ادامه

با پیاز و سیر جوانه زده چه کنیم؟

علت جوانه زدن سیر و پیاز, نکاتی برای سیر و پیاز سبز اگر جوانه های پیاز و سیر کوچک هستند احتمالا برای استفاده خوب

ادامه

ماشین ظرفشویی بیماری زاست

ماشین ظرفشویی بیماری زاست       تحقیقات نشان می‌دهد که ماشین‌های ظرفشویی خانگی که برای تمیز کردن ظروف به کار می‌روند، بستر مناسبی

ادامه