دستور تهیه خورشت گل کلم

مواد لازم : گوشت ۳۱۱ گرم گل کلم کوچک ۱ عدد(کوچک) لپه یک چهارم پیمانه پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق لیمو عمانی

ادامه

دستور تهیه آش آبغوره

“آش آبغوره” یکی از غذاهای محلی استان همدان است که دارای دستور تهیه بسیار آسانی می باشد مواد لازم برای آش آبغوره بلغور (از

ادامه

دستور تهیه آلبالو پلو مجلسی

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو برنج – ۳ پیمانه آلبالو تازه یا آلبالو فریز شده – یک کیلوگرم پیاز – ۱ عدد زعفران

ادامه

دستور تهیه رشته پلو با مرغ

مجله سرآشپز – سارا خسرویان: رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای

ادامه

سینه مرغ سیردار، یک پیش غذای رژیمی و خوش طعم

سینه مرغ یکی از رژیمی ترین قسمت های مرغ است که با آن می تونید یک پیش غذای رژیمی و در عین حال خوش

ادامه

دستور تهیه پلو مرغ قالبی

تا جایی که من تا به امروز متوجه شدم پلو های مخلوط مخصوصا از نوع لایه ای و قالبی خیلی طرفدار دارن و چه

ادامه

دستور تهیه کتلت عدس

کتلت عدس مواد لازم عدس ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر۱ حبه تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱-۲ قاشق غذا

ادامه

دستور تهیه مرصع پلو خوشمزه

مواد اولیه برنج: ۸۰۰ گرم سینه مرغ: ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده: ۲ عدد کشمش پلویی: ۱ فنجان خلال بادام: ۱ فنجان زرشک: ۱/۵

ادامه

دستور تهیه جوجه کباب با سس انار

جوجه کباب با سس انار جوجه کباب با سس انار  ,جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه

ادامه

آموزش درست کردن پرده پلو غذای خوشمزه

پرده پلوی خوشمزه را در منزل درست کنید و از طعم بینظیر و همین طور ظاهر آن لذت ببرید. حالا وقت آن رسیده که

ادامه