طرز تهیه “پیتزای سبزیجات” ترش مزه با کدو

مواد لازم برای پیتزای سبزیجات ترش مزه با کدو

۳ فنجان کدوی خرد شده مانند پیراشکی، کدوی زرد تابستانی یا کدو
۲ عدد فلفل قرمز یا زرد شیرین به صورت نوار‌های پهن
۱ پیاز شیرین بزرگ یا رازیانه و از لبه‌های آن خرد کرده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه تازه
۲ مثقال پنیر پارمیزان
یک ورق خمیر پیتزا یا نصف مثقال نان شیرینی دانمارکی (یک ورقه) به صورت خمیر
۲/۱ فنجان گوجه فرنگی کوچک نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه
۱ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد کرده
۱ فنجان سس خامه‌ای پارمیزان نگهداری شده در یخچال
۴/۱ فنجان پیاز شیرین خرد شده

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش مزه با کدو

فر را از قبل تا ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف تفلونی به قطر ۲×۹×۱۳ اینچ (۰۸/۵ ×۸۶/۲۲ ×۰۲/۳۳ سانتی متر) را بردارید. کدو، فلفل‌های شیرین و پیاز را در آن ریخته پخش کنید. روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را کباب کنید یا تا زمانیکه نرم شود و یک بار هم بزنید.

درحالیکه از یک پوست کن سبزیجات استفاده می‌کنید، پنیر پارمیزان را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید. آن را کنار بگذارید. روی یک سطح آرد پاشیده شده خمیر دانمارکی را رول کنید و به اندازه‌ی یک مستطیل ۹×۱۳ اینچی (۸۶/۲۲ ×۰۲/۳۳ سانتی متر) دربیاورید. ظرف را از فر بیرون بیاورید. گوجه‌ها را به آن اضافه کنید. سبزیجات را با سرکه بلسانی و نصف پنیر پارمیزان مخلوط کنید. سبزیجات را در ظرف ریخته، آن را پخش کنید. خمیر دانمارکی را روی آن قرار دهید. قسمت لبه‌ها را جمع کنید. دوباره ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا خمیر پف کرده و طلایی شود.

ظرف را از فر درآورده، اجازه دهید تا ۵ دقیقه خنک شود. یک ظرف دیگر به قطر ۱×۱۰×۱۵ اینچ (۵۴/۲ × ۴۰/۲۵ ×۱۰/۳۸ سانتی متر) را روی ظرف قبلی قرار دهید. با دقت آن‌ها را جابجا کنید. تمام سبزیجات چسبیده به خمیر را نیز منتقل کنید. پنیر باقیمانده را روی خمیر بپاشید و ۲ قاشق چایخوری آویشن. سس، پیاز خرد شده و بقیه‌ی آویشن که یک قاشق چایخوری است را در یک کاسه‌ی کوچک ریخته و هم بزنید. آن‌ها را به صورت مربع برش بزنید. پیتزا را به صورت گرم یا در دمای اتاق همراه با سس سرو کنید.

پیتزای سبزیجات ترش مزه با کدو

نکات تکمیلی در مورد پیتزای سبزیجات

پیتزای سبزیجات جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
پیتزای سبزیجات را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع:نمناک/پارسینه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *